30 december näst sista dagen på 2009!

Har inte skrivit på ett tag då jag inte haft ngt spec att skriva om. Satt bara hemma på jul och nu under dagarna.
Men idag var jag och mamma i skärholmen och handlade.
Köpte fyrverkeri, handla på lite hundmat,schampo/balsam, nytt halsband till Chico,hårfärg, lite gott att äta och på systemet. Sen har jag städat, färgat håret och nu sitter jag här hemma själv (mamma åkte och kommer vid typ 03) med denna. (bilden) <3


Vad ska ni göra på nyår?


2 dagar kvar.. sen är det jullov!!

Kom precis ut från badet :) skönt låg bara och slappa i över 30 min <3<3
Och imorrn är man ledig då bör det av till gamla skolan för att se julshowen och kolla på lokalen därefter vara barnvakt. Sen på fredag är det julavslutning! Efter det ska jag shoppa med elin och sara och kanske kommer nicole in också om hon blivit frisk från sin bihåleinflammation. Krya på dig! <3<3

Onsdag..

Dagen blev ungefär likadan som igår ligga i soffan :( och gå ut med hunden såklart. Imorgon blir det skola för mig är inte helt frisk men är bara lite förkyld orkar inte ligga hemma längre. Imorgon åker mamma till Holland så blir ensam hemma den här helgen. A kanske kommer förbi imorrn också efter att jag varit barnvakt (om jag nu ska vara det, om ruth blivit frisk). Och på fredag ska jag se UPP med Elin. XD. Sen vet jag inte vad jag ska göra i helgen.

Kramar Alexandra


Tisdag..

Blev ingen barnvaktning idag (alltså inga pengar vilket jag behövde) både för att jag är sjuk plus att Ruth är sjuk så vi får se hur det blir på torsdag. Några julklapparmåste  inhandlas även om jag inte ska fira jul så måste man köpa. Till dessa måste jag köpa till:

Elin
Karro
Mamma? Tror det bara blir en födelsedagspresent
Abbe

Sen vet jag inte om jag ska köpa till några fler kmr inte ha så mkt pengar kvar. Om jag ska skicka iväg mamma. Som förresten åker till Holland på torsdag! Eftersom jag varit sjuk har jag inte gjort så mycket. Har bara legat i soffan sovit och titta på Tv. Ska ut med Chico också orkar egentligen inte men har man en hund så måste man även om man är sjuk. Blir nog hemma från skolan imorrn med. Skriver mer när jag har något att skriva om.

Det har gått lite mer än ett halvår nu och snart är det jul. Kan inte fatta att det blir en jul utan dig. Även om vi inte ska fira så känns det tomt. Saknar dig såå otroligt mycket. Försöker vara stark och fortsätta men det är inte lätt... Älskar dig!

Det har gått lite mer än ett halvår nu och snart är det jul. KAn inte fatta att det blir en jul utan dig. Även om vi inte ska fira så känns det tomt. Saknar dig såå otroligt mycket. Försöker vara stark och fortsätta men det är inte lätt... Älskar dig!


Kramar Alexandra


4 december

Idag vaknade jag vid 11 (gick inte till skolan orkade inte). Så idag har jag lämnat filmerna vi såg igår
Harry Potter och halvblodsprinsen och James Bond quantom of solace. (har redan sett harry potter men min mamma ville se den:P). Sen gick jag ut med Chico, har precis blivit klar med att städa lägenheten och nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag lyssnar på Carola (Christmas in betlehem).
Tjejerna kommer ikväll (Elin, Karro, Daniela och Arantxa) så vi ska träffas kanske titta på film och dricka några drinkar :P. Ska ta och duscha snart eller kanske tar ett bad (har köpt en badkudde så ska kanske ta ett bad med massor med skumm och ljus, lugn musik och släcka lampan (a). Skönt..  Annars ska jag inte göra så mkt mer. Ska bara slappa den här helgen (som vanligt).

Kramar Alexandra


@ administration

Väntar på att Cecilia ska komma och börja lektionen. Sen slutar jag för dagen skönt. Funderar på att gå till tumba c sätta in mina pengar som jag fick igår när jag var barnvakt och sen gå till hemtex och köpa en badkudde (det är ngn kampanj de har). Imorgon är jag ledig vi har studiedag så ska nog inte göra ngt spec. På fredag så ska jag vara "ledig" och tjejerna kommer hem till mig och vi ska se film. Så det ska bli kul.

Skriver kanske mer ikväll (kanske).

Kramar Alexandra

RSS 2.0