Trött...

Igår så flyttade Sara in, Elin flyttar in när hon kommer hem från spanien på söndag. Ska bli jättekul. Jag och Sara har haft jättetrevligt. Vi hjälptes åt med alla flyttkartonger, sen såg vi film med Daniela som kom på besök och hjälpte till med köket som var ett riktigt jättejobb så tack så jättemycket Daniela! Vi såg Percy Jackson kampen om åskviggen. Sen sov vi på en gång, vi var så trötta plus att jag hade dygnat dan innan (sov bara ca 1 timme). Sen åkte jag till praktiken imorse skitkul som vanligt, lite tråkigt att det bara är på torsdagar för jag trivs jätte mkt det är så kul och man lär sig mkt och pratar med alla gäster på hotellet. När jag kom hem diskade jag disken vi hade från igår som vi inte orkade ta, gjorde mat till mig och sara (korv och potatismos). Och sen såg vi The timetraveller´s wife. Riktigt bra film faktiskt och imorgon kanske vi tar och ser The Ugly Truth. Men har vi precis kommit in från promenaden med Chico, har duschat Chico och Sara har duschat så nu är det min tur! Sen ska tar jag och sover är såå trött kan sova i år och dar! Sover så dåligt inte bra men inget att göra åt saken man sover så gott man kan xD. Nej, nu ska jag duscha och Sara kanske vill ha internet. Skriver när jag har något att skriva och om jag orkar :P
Kramar <3

Leverfläck

Idag var jag på vårdcentralen för att de skulle kolla varför mina 2 leverfläckar på magen blöder lite då och då.
De kollade och sa att de inte visste varför men att den ena (stora) hade någon form av förändring så ska få en tid för att operera bort den som läkaren sa. Men den lilla får vara kvar.
Så här går en operation/ingrepp till:

Leverfläckar och vissa andra hudförändringar tas bort på kirurgisk väg under lokalbedövning. Vanligtvis läggs ett ögonformat snitt kring leverfläcken, och såret försluts sedan med några stygn. Det är mycket viktigt att man tar bort lite ”opigmenterad” vävnad runt leverfläcken för att vara säker på att få bort hela leverfläcken. Stygnen tas som regel bort efter 5-20 dagar på kliniken.

Sportlov!

Jaha.. Nu är det ju sportlov eller ja halva har ju redan gått. Har inte gjort så mycket faktiskt varit hos mamma i Tumba. Såg Avatar med Mamma, Filip, Bamse,Bobo och Nineb. Den var jättebra! Såg den i 3D! Annars har jag inte gjort så mycket fick besök hem till mig också (filip, mamma, bamse, bobo och nineb.) det var kul och vi skratta och ha kul. Igår kom filip, bamse och bobo till mig vi spelade Wii, sjöng singstar drack gott och skrattade och hade jättekul. Imorgon ska jag till vårdcentralen, för mina 2 leverfläckar på magen brukar blöda lite titt som tätt vilket de inte ska såklart så ska ta och kolla upp det kanske får ta bort dem helt :S. Sen ska jag möta Elin en stund och sen beger jag mig till Tullinge och ska vara barnvakt åt Ruth, tar Chico med mig. Sen eventuellt kanske jag bjuder över lite tjejer så har vi det kul hemma hos mig men det beror ju på om någon vill komma till mig så sent? (runt 21-22 kanske senare) Men kom igen det är lov och det blir kul! Så jag tycker att några tjejer kan ta och komma till mig imorgon kväll! Men försöker skriva lite senare har inte haft något intressant att skriva om men nu kände jag att jag ville skriva av mig..
Saknar dig, Varje morgon när jag vaknar så önskar jag att allt skulle vara en dröm men det var det inte :'(. Tänk att det snart gått 1år men saknar dig lika mycket ändå trodde det skulle bli lättare med tiden men det vet jag inte. <3 Saknar dig så mycket.

RSS 2.0