Onsdag

I söndags var jag iväg till min pappas faster Kicki med Jamie såklart där vi umgicks och åt pizza det var gott tyckte Jamie. 
I måndags var vi på öppna förskolan och gjorde gips avtryck får se om jag hämtar det imorgon eller på fredag. 

Och igår var jag, Jamie, valparna och Cindy (valparnas mamma) i Nacka och träffade ett par som ville se om de klarade av rasen då de är allergiska. Det gick utmärkt och de väntar nu ivrigt på att få hem sin lilla valp. 

Ena valpen i kullen har blivit biten av min brors hund Kiara så hon är väldigt sårig, och skadad. Men hon äter, dricker och gör ifrån sig så enligt veterinären så ska allt gå bra bara vi gör rent såren och ger henne antibiotika och massor av kärlek och omsorg! Alla valpar är också sålda. Så vi får se om de vill ha valpen men väntar med besked till dem till efter veterinär besiktning, vacc och chippning 4 dec. 

Idag har vi fått besök av min kompis Kattis och vi har varit ute med hundar, ätit gott och haft lite myskväll. 

Imorgon blir det packning inför flytten på söndag får se om vi hinner med öppna förskolan annars får vi ta det på fredag. Lär behöva hela helgen på mig att packa! 
Så får se när jag hinner med en uppdatering. 
Kramar <3




Bilder

Bilder vi tog i turkiet när vi var där 4/11-14/11-13. Lägger upp flera lite då och då..
 
 
 
 

Väldigt länge sedan!

Som vanligt så var det länge sedan jag skrev men tiden räcker inte riktigt till.
Lite snabb uppdatering: Vi har nu flyttat ifrån Vimmerby till Stockholm men just nu är det trångt. Däremot så ska vi flytta till större 1 dec. Ska bli skönt känns som om man kliver på varandra och man behöver utrymme.
Speciellt nu när Jamie är 9 månader och kryper/klättrar på allt.

Cindy har fått valpar igen så vi har 4 små söta vita bomullstussar hemma så mysigt!

Vill även ha ett syskon till Jamie (har alltid velat ha tätt gärna innan Jamie blir 2 år.) Just för att de har mer gemensamt och man blir färdig med blöjtiden m.m. Samt att om jag ska söka jobb nu så lär de nog tänkta att hon är ung med 1 barn och lär säkert vilja ha ett till. Med tanke på mammaledigheten. Så skulle jag tänka om jag var arbetsgivare. Och då är jag färdig och kan fokusera på jobbet så är man färdig med barn för mer än 2 vill jag inte ha även om det blir en kille till så är jag färdig. Så ska göra en heminsemination i dec, och hoppas att det tar.

Är fortfarande ensamstående och lär vara det. Känner att jag är färdig med killar iallafall för nu. Har liksom ingen tillit längre. Trodde att man hade hittat den rätte men tydligen inte.. Önskar att Jamies pappa kunde ha tagit mer ansvar även om han inte vill vara med mig så har han ändå en son.
Har fortfarande känslor för honom vilket gör det svårt men det är väl inte så konstigt att man har när man planerar barn och giftermål ihop.. Men men det är bara att bita ihop och gå vidare. Det har uppenbarligen han gjort.

Vill skaffa eget också men med bostadsbristen är det inte lätt. Vill ju inte bo med min mamma resten av livet men får ta en dag i taget. Ser fram emot flytten till radhuset iallafall så man får lite eget utrymme med eget rum!
Ska försöka att uppdatera men är inte lätt med så mycket bollar i luften har ju Jamie att ta hand om också. Har lite saker att göra i veckan så blir lite att skriva om också :)

Kramar <3


RSS 2.0