Västervik

Idag sålde jag vår skinn soffa (Houston) från jysk riktigt dålig kvalité har länge ens haft den i ett år utan att den ska spricka i fusk skinnet och mjukna i schäslong delen.
Så det blev att sälja den för en billig peng och köpte en ny som jag är riktigt nöjd med.

Var på mvc och kollade upp mitt järnvärde igen idag låg det på 122 så nu kan jag äntligen trappa ner med järntabletterna och slutligen sluta med dem så Jamie mår bättre i magen <3.
Vägde även Jamie på BVC och han vägde ca 4100g men då hade han pyjamas och blöja på sig så han väger väl 4 kg nu :-).

Sedan åkte vi till Västervik mamma skulle till psykologen och jag följde med som sällskap. Så jag och Jamie promenerade lite i Västervik och gick i butikerna. En dregglis i jeans fick följa med hem. Blir perfekt till outfiten jag valt ut till honom när vi åker till Stockholm på fredag.
När vi kom hem tog vi det lugnt och sedan gick jag in till centrum och tog ut pengar och mötte sedan upp min faster Eva och hennes sambo Lasse för att hämta soffan (tack så mycket för hjälpen med bärning och släp).

Nu sitter jag och tar det lugnt i soffan ska ta något smått att äta. Jamie borde vakna snart och vilja ha mat sedan blir det läggdags imorgon har jag lite att göra också :D

Cindy njuter i nya soffan(den var tydligen godkänd) <3

Kramar


Stockholm

Vi ska åka till Stockholm 29-31 mars ska bli skönt att komma iväg lite och träffa mina kompisar. Ska även på fotografering med Jamie på lördagen. Får se om jag hittar hundvakt åt Cindy eller om hon ska följa med iallafall. Idag gjorde jag min första smörgåstårta som fick bli middag :-). Gott var det gillar inte smörgåstårta egentligen (skaldjur och leverpastej/skinka) men den här var en vegetarisk variant med massa goda grönsaker. Såg på mr and mrs Smith riktigt bra film var ett tag sedan man såg den. Fredag imorgon får se vad vi hittar på då. Kanske tar en promenad om vädret tillåter. Snön måste ju försvinna någon gång det är ju ändå slutet på mars!


Kärlek <3

Det här är kärlek!


Faderskapsbekräftning och BVC

Idag vaknade vi vid 6.30 och tog det lugnt (Jaime ammades självklart också). Vid 11 hade vi tid på socialförvaltningen för att bekräfta faderskapet så det gjorde vi och det gick bra. 13.15 var vi på BVC sköterskan tyckte han var stark i nacken och han hade gått upp bra.
Vikt: 3660 g
Längd:53 cm
Huvudomfång: 37 cm
Vi var i västervik i onsdags och var på barnavdelningen för att få information om bröstmjölksdonation så lämnade lite prover och fick med mig en pump hem så jag ska börja ge överskottet av min mjölk till neonatal för förtidigt födda barn. Pumpar 1-2 ggr/ dag efter varje amning.
Idag var vi ute i det fina vädret och tog en promenad med barnvagnen så underbart mysigt. Skönt väder fortfarande lite kallt men varmt i den värmande solen nu kan snön gärna få smälta. Så det blir varmare och vi får vår och sommar nu. Har tröttnat på snön och vintern. Men nu är dagarna längre och ljusare så förhoppningsvis så smälter snön nu och hoppas att det inte ska snöa något mer.
Idag kommer Kicki och Jörgen (Min pappas faster och hennes man) och min farmor från stockholm hit och hälsar på. Vi ska äta middag tillsammans så det blir trevligt. Nu ska jag ta det lite lugnt och ha lite egentid medans min prins sover
Kramar <3

BVC, 3 veckor imorgon

Var på BVC i torsdags och Jamie vägde 3480g och är 53 cm. Hans huvudomfång var 36 cm. <3

Inatt sov han från kl 22-04 så mamma fick sova. Sedan somnade han om efter han fått mat vid 04.30 och sover fortfarande. Mammas duktiga pojke <3.

Igår skulle vi varit hos Socialstyrelsen och bekräfta faderskapet dock ringde handläggaren och var sjuk så det blev inte av. Han skulle ringa när han blivit frisk för att boka en ny tid.

Imorgon ska jag till Erik och hans familj så de får träffa Jamie tycker däremot att dem ska komma och hälsa på honom här hemma första gången men verkar inte bli så. Så jag får åka dit. Jag ger de en chans och visar att jag vill att Jamie ska ha kontakt med dem och inte stänga de ute men när de vill träffa honom någon mer gång får de faktiskt komma hit också. Då har jag iallafall försökt och gjort allt för Jamies skull så han ska få chansen att ha kontakt med dem men resten är upp till dem.

Imorgon blir han 3 veckor men känns som han alltid funnits. Älskar dig mer än allt annat! Du är mammas älskling och jag gör allt för dig! Spelar ingen roll vad andra säger eller om de inte vill komma och besöka dig, då är de inte värda och vet inte hur underbar du är! Mammas hjärta <3.

Ikväll blir det melodifestivalen med Carola :D.

Har förresten bokat tid för fotografering för mig och Jamie i Stockholm på the studio älskar dem. De tar så bra bilder (har varit där för ca 1 1/2 år sedan). Så ska bli kul att få lite fina professionella bilder. Har tiden den 30 mars så förhoppningsvis har vi hittat någonstans att sova så vi kan åka upp i slutet av månaden. Så jag kan få komma ut lite och umgås med mina kompisar.
Blir så enformigt att bara vara hemma hela dagarna vill ha något att göra så ska försöka hitta lite aktiviteter för mig och Jamie så vi kommer ut lite någon/några dagar i veckan.

Kramar <3


2 veckor!

Tiden går så fort min lilla bebis blir 2 veckor idag! Man kommer in i rutinerna så fort att tiden bara flyger iväg. På torsdag ska jag till mvc för att kolla så mitt järnvärde gått upp (låg på 84 när jag åkte hem från bb). Ska även till BVC med Jamie så får vi se hur mycket han gått upp sedan sist.
Idag vaknade han vid 05 då fick han mat och sen somnade han om vid 06 och vaknade inte förens vid 09 så jag fick sovmorgon idag. (ammade honom innan jag gick och la mig vid 23).
Vi var på en promenad med Cindy och då somnade han en stund i vagnen.
Medan han sov pysslade jag med min gipsmage så nu är den klar och på plats!
Nu ska jag ta och äta innan prinsen vaknar och ska ha mat.

Kramar <3


RSS 2.0