Första advent!

Jaha då var det första advent.. Bakade lussebullar igår men som inte blev så lyckade för mamma dödade jästen (jag sa till henne att degspadet var mer än 37grader men nej hon sa det är den och fingerljummet är ju när det inte ska kännas på fingret och det brändes nästan när jag kände på det men men hon tror hon är såå bra på allt). Nästa gång jag ska baka lussebullar ska jag göra det helt själv och då ska de bli bra! Vad har ni gjort i helgen?


Kramar Alexandra


Carolas skivsignering i Åhlens City!

Så nu är jag hemma från skivsigneringen. Stod i kö från att jag slutade skola fram till ca17.20. Sen kl 17 när signeringen började kom massor med folk så det var tur att jag gick dit tidigare nu var jag nästan längst fram några framför mig. Men det var värt allting!! Nu har jag CD;n plus att jag fick träffa Carola igen. Nu längtar jag till konserten om jag nu får biljetter dit. Skulle boka nu i slutet av månaden men nej nu ska mamma ha pengarna som jag får (studiebidraget) så får vänta tills jag får pengar. Nu ska jag äta är jättehungrig har inte ätit sen lunchen i skolan vid 11. Så ska ta och äta sen ska jag se sthlm arlanda, greys anatomy sen blir det sova!
Lägger in några bilder från signeringen lite längre ner orkar inte lägga in alla tog ca 120 bilder men har raderat 
MÅNGA så har ca 60kvar. Skriver så snart jag kan.

Kramar Alexandra


 

 Jag och Carola men bilden på mig blev inte bra tkr jag men men

@ administration

Nu har jag administration.. Slutar 15:50 efter det ska jag åka direkt till centralen. Till ÅHLENS CITY då CAROLA har skivsignering så lär få stå i kö några timmar åtminstone 1-2. Skriver mer när jag kommer hem kanske lägger ut bilder om jag tar några vilket jag säkert kommer göra..

Kramar Alexandra


Bloggdesign

Om någon kan och vill hjälpa mig att fixa min blogg design så snälla kommentera och berätta hur du kan hjälpa mig för jag är verkligen inte bra på det. Headern vill jag behålla (min lillebror gjorde den) men den måste fixas så den ser bättre ut på bloggen samt bakgrunden och fixa till hela bloggen lite. Så all hjälp är välkommen!

24/11 @ datakunskap

I helgen var jag i Norrtälje på fest hos Liv för hon fyller 17år idag!! Josefine N var med och sedan vid 02 gick vi hem till henne och sov. Och igår fyllde hon 16år! Annars har jag inte gjort så mycket sitter här på datakunskapen nu och bloggar. För jag har gjort alla uppgifter och behöver inte vara med på de här lektionerna men får jobba med andra ämnen eller bara slappa.. Har glömt att fota Chico i regnkappan men ska göra det när jag hinner. Idag ska jag som vanligt vara barnvakt åt Ruth. Sen imorgon får jag pengar och då ska jag hämta ut mina skal till min Iphone lägger ut bilder på det lite längre ner i det här inlägget. Beställde ett spegeldisplayskydd också men de är slut i lager men kommer i nästa vecka så då kommer de skicka det till mig. Annars så ska jag inte göra något idag plugga om vi får läxor eller göra lite matte.. Vi får se.

Skriver igen snart (kan inte lova när för varje gång jag gör det så blir det inte av ;)

Classic - Blue - Klicka på bilden för att stängaEtt blått metall skal
iPhone 3G - Spegel Display skydd - Klicka på bilden för att stängaDisplayskyddet som är på mobilen (en tunn plast film)
Exclusive - Pink Hearts - Klicka på bilden för att stängaOch mitt snygga bling bling skal!!



12 november

dagen gick rätt fort faktiskt.. Var i skolan som vanligt hade datalektion (som jag för övrigt kanske slipper om jag lämnar in 3 uppgifter och visar att jag kan excel och power point (kan redan och har visat det också). Annars har jag varit barnvakt idag som vanligt och sen kom jag hem gick upp till grannen som hade köpt pizza så åt kebabpizza gott!! Och nu sitter jag här. Ska snart ut med Chico. Har fått mina kläder nu såg bra ut men returnerade jeansen och bh:n för jeansen såg inte ut som på bilden (inte lika snygga så ångrade mig) och bh:n var bara en bygel bh och inte vadderad så den åkte tillbaka också men bytte den mot en annan bh som är vadderad :P. Köpte en "regnkappa" till Chico och han ser såå gullig ut i den (lägger ut bild senare kanske imorgon) nu slipper jag ha en blöt och delvis smutsig hund när jag går ut och han slipper frysa. Aja, skriver kanske mer imorgon nu ska jag ut med hunden sen ska jag sova! Och imorgon ska jag på bio med min kära lillebror och se 2012!! 

Ha en trevlig kväll! 

Kramar Alexandra 


@skolan

Är i skolan.. Har precis gjort so-prov (politik) som gick sådär. Bara jag får minst G blir jag nöjd (SO är inte mitt bästa ämne iallafall inte politik. Idag ska mina kläder komma få se om de gör de. De skulle komma tidigast onsdag 15:00 så jag får se hoppas det iallafall. Nu väntar jag på att administrationen ska börja (14:40) och sen slutar jag skönt.. Är trött så ska hem och lägga mig i soffan och bara mysa med mina bebisar :P. Skriver kanske igen senare ikväll.

ps. Jag tycker att jag har blivit mycket bättre på att blogga (skriva oftare) nu har jag nog skrivit varje dag kanske inte något intressant men det är ändå ett inlägg. XD

Kramar Alexandra

slappa dag :P

Har inte gjort så mycket idag heller :P Stannade hemma idag pallade inte gå på resursdagen.. Så jag har besällt kläder idag, tittat på tv hjälp grannar m.m. Imorgon är det skola har ingen englska för Ola ska på kurs så slutar 13.10 :( dåligt tkr jag eftersom jag ska vara barnvakt 15:30.. Brukar ju åka direkt men får väl åka hem och sen åka nästan direkt igen.. Här är bilder på kläderna jag beställde:

(ljusljung (rosa) och svart)
 benvärmare
 men i svart
till min chico
 jeans
leggings
 (röd ville ha svart men de var slut i min storlek)
mörkbruna (svart var slut)
svarta (mina nya favvoskor)

 lilarandig och grå

Köpte underkläder också men orkade inte lägga in varenda liten bild...

Allt är köpt hos ellos...

Kramar Alexandra


Fars dag!

Jaha då var det fars dag... Och ingen att fira. Blev inte av att åka till graven idag eftersom vi inte har bil längre och jag fortfarande inte fixat mitt busskort till plus. Lär väl aldrig göra det den här terminen.

Har inte gjort så mycket idag heller bara suttit inne (förutom när jag gick ut med Chico). Vi har resursdag imorgon men orkar inte gå av 2 anledningar för det första är jag förkyld och för det andra så kommer det säkert bli tråkigt med film och sen ett besök på livrustkammaren så mamma får sjukanmäla mig.
Ska beställa kläderna nästa vecka istället.. Nu ska jag logga ut skriver kanske mer imorgon.

A face I love is missing,
a voice I know is still,
a place is vacant i my heart,
that only you could fill.
Tears in my eyes,
they won´t go away,
I wish you were here with me today.
I knoe you never meant to hurt us,
or to make us cry.
My love for you will always stay,
if only things didn´t end this way.
But now you´ve brought it to the final end.
I will always remember you as my dad.
I love you.
Rest in peace til I meet you again.



7 November


Tittade på den här idag och da vinci koden den var riktigt bra.. Har ju sett da vinci koden innan men det var ju 3år sedan så jag och mamma såg den först sen åkte jag och hyrde änglar och demoner. annars har jag inte gjort så mycket idag mest suttit och tittat på tv, gått ut med Chico. Just gjorde matteläxan också :P Men annars har jag bara latat mig XD.


Sorry..

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men det blir liksom inte av vissa dagar har man massor att göra så jag hinner bara inte skriva och vissa dagar när jag inte har någonting då är det inte kul att skriva för det inte finns något att skriva om men ska som sagt försöka så gott det går...:)

Idag har jag varit i skolan kort dag eftersom min lärare/mentor Cecilia var sjuk så hade bara italienska och idrott (som jag inte var med på eftersom jag är förkyld) så jag fick gå hem vid 10. LYXIGT! Sen har jag inte gjort så mycket kollat på kläder online kanske ska beställa lite (om jag gör det läggr jag ut bilder på vad jag köpt). Sen kom Filip (min lillebror) och fixade min iphone (låste upp den från telia eftersom den är låst till telia) så nu har jag comviq! Blir dyrt att ha telia när de allra flesta har comviq. Och nu sitter jag här och skriver ska faktiskt ta och lägga mig i soffan och se en film (the broken tror jag den hette gammal men den funkar har inte sett den så) och mysa med katterna och Chico snart.

Annars har veckan gått fort tycker jag var ju i Tyskland hos min moster på höstlovet jättekul faktiskt men veckan där gick lite för fort. Och i tisdags var jag barnvakt (som alla tisdagar och torsdagar) och i onsdags var jag bara hemma förutom att jag var hos skolkurator för att min lärare/mentor Ola ville att jag skulle gå pga det med pappa så jag var där vi pratade en timme och bestämde en till tid 3 december som jag egentligen inte vill gå på men men måste man så måste man.

Sen har pappas sten blivit klar ÄNTLIGEN! Och sitter nu på plats på st:botvids begravningsplats (28/10 sattes den på plats). Jag blev jättenöjd den blev såå bra! Lägger upp en bild så får ni se.. Men den ser bättre ut på plats än vad den gör på bild. Sen är det ju så att det är Fars dag på söndag och det är lite jobbigt då jag inte har någon att uppvakta på fars dag plus alla reklamer överallt om farsdag riktigt jobbigt. Funderar på att åka förbi honom på söndag och kanske lägga dit något. Får se hur det går.

Blev ett längre inlägg än jag trodde! XD

Nej, nu ska jag titta på film. Trevlig helg!





 Bilden på pappa blästrad på gravstenen.

RSS 2.0