Snöö -.- me don´t like! -.-

Kom hem precis från ovädret vill inte ha mer snö! Kan inte snön försvinna helt bar poff (bort)? Har skaffat ett till singstar så ska spela det snart (anthems) kul kul och på fredag ska jag köpa popworld. Då ska jag även köpa kontantkort, remsa och pluskort (för när man fyllt 18 lär det inte bli såå mycket att sitta hemma :P) Skriver mer hur det går med praktiken och sånt :P.

Mitt nya schema! <3<3

Nu ska jag sova... Skönt :P Har varit hos sjukgymnasten idag så har ont i ryggen pga lasern och så mkt som hon ryckte och drog och knäckte. Men det brukar gå över efter ett tag. Så ska sova men måste upp vid 06 -.-. Mitt nya schema är sååå lyxigt!

Måndagar börjar jag 10-14.30
Tisdagar 8.30-14
Onsdagar 11.20-16
Torsdagar vet jag inte än för jag har praktik (varje torsdag)
Fredagar börjar jag 10-13.10!!

Älskar mitt schema! <3<3 God natt på er!

Då var det söndag igen då.. -.-

Då var helgen slut -.- redan vrf går det såå fort? Helgen har iallafall varit jättebra! Filip var här i fredags och sne drog vi hem till honom och såg film och åt gott, sen sov jag där. I går kom tjejerna och vi hade tjejkväll hade jättetrevligt spelade singstar, dansade, flumma lite åt gott, titta på film jaa massor :P Men det var riktigt kul så det måste vi göra om snart ;). Idag gick tjejerna vid 17 (de sov över riktigt najs faktiskt vi gick och la oss vid 04-05), sen tittade jag och mamma på City of angels (riktigt bra film), åt kycklingfilé med klyftpotatis och tzatsiki Gott :P.
Annars har jag bara varit hemma idag. Men det har varit skönt. Så sova snart ska upp till skolan imorrn och har tid hos sjukgymnasten igen så vi får se hur det går där imorrn då. Har beställt 2 singstar spel förresten singstar Anthems och popworld! Så hoppas de kommer snart sen vill jag ha singstar svenska hits schlager också (tror den hette så) men det får bli senare :P. Nej, ska ta och fixa mig för att gå och sova. Skriver när jag har något intressant att skriva om! Men visst blev min nya design fiin!! Tack, igen FILIP!! <3<3<3

Kramar <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Måndag...

Idag vaknade jag vid 11 genom att mamma väckte mig. Skulle egentligen till skolan men eftersom jag försov mig var det ingen ide (kunde inte sova på hela natten för att jag hade såå ont i ryggen, det är tur att jag ska till sjukgymnasten på onsdag). Så jag har inte gjort något speciellt utan har bara tagit det lugnt. Ska räkna lite matte lite senare. Annars har jag spelat audiosurf riktigt kul spel,och gosat med Chico. Nej, det får bli ett kort inlägg idag skriver mer när jag har något att skriva om. Nu ska jag kolla min sockerkaka :P. Gott!

<3<3<3

17 januari!

Jaha då är det redan söndag igen.. I fredags gjorde jag inget spec, var med Nicole vi såg film och åt gott tillsammans. Igår var jag på syrianskt bröllop riktigt kul faktiskt (kolla bilderna på bilddagboken.se/carolalover). Så kom hem vid typ 02:30 och vakna "imorse" vid 12, Filip messa mig så jag gick till honom där vi spelade, han fixade min blogg m.m. Så jag kom hem från honom typ nyss. Han kanske kommer på fredag så vi ska spela ps2! Som jag ska hämta på onsdag! Yeay! Äntligen! Så helgen har varit riktigt kul men det negativa är att jag har såå ont i ryggen.. Så vi får se vad sjukgymnasten säger på onsdag. Imorgon är det skola, börjar 10 så tänkte gå till biblioteket innan så jag kan låna "Göran Kropp 8000+" som vi läser på Svenskan -.- . Sen slutar jag 16 inte kul alltså men men.. Så här ser min vecka ut:

MÅNDAG:  Skola och sen hem...

TISDAG:   Skola, vara barnvakt och sen hem.

ONSDAG:  Sjukgymnast (10.00), Skola, hämta ps2 och sen hem och spela!

TORSDAG: Skola, vara barnvakt och sen hem (ev spela ps2)

FREDAG:    Skola, och sen hem (filip kanske kommer (ps2)

LÖRDAG:   Tjejerna kommer och vi ska ha ps2 kväll med gott att äta och dricka m.m.

SÖNDAG:   Inget inplanerat alltså VILODAG!!

<3<3<3

Tack!!

Tack så mycket Filip för min nya fina design!! Den blev jättefin!! <3

Design hjälp ngn??

Jag skulle behöva design hjälp (till bloggen såklart) vilket syns för jag är inte bra på det.
Så ngn som skulle vilja hjälpa mig?
Jag kan givetvis betala men börjar tröttna på min fula "design" lr vad man nu ska kalla det.


Tiden går...

Jaha.. Skola snart då. Jag har varit uppe sen 16 idag och ska inte lägga mig fören vid 21 efter jag varit i skolan. Klockan är snart 04:45 och kl 06 ska jag ut med Chico, äta frukost, klä på mig m.m. Sen ska jag till skolan.
Än så länge är jag faktiskt inte trött men lär väl bli det vid 13-14.
Nu börjar det hända lite grejer igen.. Slipper sitta hemma hela tiden.
Ska börja vara barnvakt igen på tisdag (då blir det varje tis och tors som vanligt). Sen så börjar ju skolan imorrn så där minskas ju dagarna med 8timmar/dag plus läxor m.m. Och sen har man ju hund som måste ut också. Så det blir inte mycket tid över nu och det GILLAR JAG!! Älskar att ha massor att göra (inte för att jag har det) för då slipper man sitta hemma och tråka. Snart är det 3 månader kvar och då är jag 18!!!
Ska bli skönt.  Nej, nu ska jag fördriva min tid med ngt annat <3!


RSS 2.0