Rubrik

Kom inte på någon rubrik... Idag har jag mest varit hemma förutom när jag gick ut med chico annars har jag inte gjort något. Glott på Tv. Tråkigt att vara ensam hemma nu när mamma åkt till egypten men ändå skönt. Imorgon är det skola. Har bara 3 dagar den här veckan! Har inte skrivit på ett tag så tänkte göra det men eftersom jag inte har så mycket att skriva om är det inte så kul... Har egentligen läxa tills imorgon men kan inte göra den eftersom böckerna ligger i skåpet Lyckat! Men men what to do what to do.. Jag är sugen på Cider. Ska försöka be Abbe köpa tack Elin för allt igår... NOT! Vi hade tjejkväll igår rätt mysigt faktiskt. Ska förresten kanske träffa Filip på fredag och eventuellt åka till farmor på lördag (om jag har fixat mitt busskort lr har pengar). Aja.. Försöker skriva mer vid ett annat tillfälle kanske senare ikväll (och då menar jag KANSKE). 

 

Kramar

Min lilla Chico...


dagen...

Idag har jag inte gjort så mycket... Varit i skolan kom hem vid 17.30 åt middag gick ut med hunden sen har jag gjort läxor fram tills kl 21 då kollade jag på svenska hollywoodfruar... (tråkigt jag vet men kul att se hur de tkr deras liv är sååå jobbigt :P) Nu ska jag sova ska upp vid 06.

God natt!


Valpkurs...

Idag har jag varit på valpkurs igen. Idag fick mamma följa med eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Läxan till nästa gång är att lära hunden med ``klicker´´ och att mamma ska lära sig att säga nej till Chico samt fortsätta med kontaktövningar. Och lära dem lite mer inkallning. Annars har jag bara varit hemma. Vaknade vid 9 satte mig vid datan en stund sen bakade jag munkar och när jag var klar upptäckte jag att chokladen som låg på vardagsrums bordet var borta och jag letade och letade och tillslut hittade jag ett tomt chokladpapper och en hund som har massor med choklad runt munnen och jag vart skit orolig (eftersom choklad är giftigt för hundar och de kan dö, plus att mamma sov så det var bara jag uppe) så jag kollade på giftcentralens hemsida och där stod det att om det är ljuschoklad (vilket det som tur var) så kan de äta ca:100gram (han fick i sig lite mindre än halva 100gramskakan)utan att bli förgiftade men de kan ändå få symtomen om de inte har fått några symtom inom 24 timmar är det ingen fara. Än så länge har han inte fått några symtom och det har snart gått 7 timmar så jag hoppas att det inte händer något!

Imorgon ska jag till skolan ska prova om jag orkar annars får jag gå hem tidigare men jag vill inte sitta hemma hela tiden mår ju lite bättre nu fortfarande förkyld och har hosta men det ska nog gå..


...

Har inte skrivit på ett tag men har inte haft tid.. Pga begravning,advokat hit och dit,mäklare m.m.
Men nu ska jag nog hinna lite mer iallafall. Vi begravde pappa den 17 juni.Och begravningen var jättefin. Psalmerna som jag och min bror valt blev jättebra och kistan var såå fin.. Fortfarande när det snart har gått 4 månader sen han dog kan jag inte fatta att han är borta. Det känns som om det är mammas vecka och jag ska träffa honom snart men det kommer aldrig att hända.. Har inte ens raderat hans nummer från min mobil.. Orkar bara inte. Det känns som om jag rederar honom helt då. Vissa dagar är jag glad och dagarna flyter på och vissa känns bara allmänt jobbiga.Nu är pappas hus sålt så vi har nog fått våra pengar på de spärrade kontona. Jag har börjat skolan igen efter 1års ledighet kändes konstigt första dagarna men nu går det bra men lite jobbigt då alla möten (föräldramöten,utvecklingssamtal m.m.) kommer de som pappa brukade gå på. Just nu är jag sjuk så har inte varit i skolan sen i tisdags, har feber,förkyld och ont i halsen. Hoppas det går över snart för jag ska på valpkurs med min bebis Chico på söndag.

Tack pappa för allt du gjort för mig och tack för att du gav mig Chico ( inte för att du köpte honom till mig men det var pengarna jag fick som gjorde att jag kunde köpa honom) utan honom vet jag inte hur jag skulle ta mig igenom det här... Älskar dig!!

Förlåt för att jag inte kramade dig och sa att jag älskade dig sista gången vi sågs jag ångrar det så mycket. Men jag vågade inte ge dig en kram för du hade så pass ont men om jag visste att det var sista gången skulle jag gjort det. Och blicken du gav oss den har etsat fast i min hjärna jag kan bara inte få bort den. Vad var det du försökte säga? Jag lär väl aldrig få veta. Vila i frid! Jag glömmer dig aldrig mitt liv kommer aldrig att bli densamma igen...

 

Gods garden must be beautiful because he only takes the best.
He saw you getting tired and he reached out his hand and said ``Come to me´´.
And when I saw you slepping so peaceful and free from pain I couldn´t wish
you back to suffer that again...

Rest in peace Dad!


(har klistrat in inläggen från min gamla blogg därför stämmer inte datumen)


Vila i frid...

Min pappa dog den 18 maj... Nu är han på ett bättre ställe utan smärta. Men jag saknar honom ändå. Jag har nog inte fattat att han är borta för det känns bara att han är på semester och att han snart kommer hem.. Älskar dig pappa!
Det är därför jag inte hunnit skriva så mycket som jag velat men jag försöker skriva så ofta jag kan/orkar.. Nu är det enda jag tänker på begravningen (17 juni) sen får jag ta en dag i taget och se vad som händer. Jag tänker bara att jag fyller 18 nästa år och han inte är där fira jul han är inte där ta studenten och han inte är där :´(...


 








Älskar dig Pappa!

Pappa har blivit sjuk och fått tjocktarmscancer som har spridit sig över hela kroppen och enligt läkarna kommer han inte klara sig utan kommer att dö :'(... Så idag ringde försäkringskassan till mig (jag har varit i tyskland i ca 1 vecka) och berättade att jag måste komma hem för att pappa kanske inte finns om ett par dar de bokade en flygbiljett till mig och jag åkte hem ... åkte direkt till sjukhuset och såg pappa blek och smal och väldigt svag på sängen. Älskar dig pappa och det kommer jag alltid att göra!

Måste sluta nu men skriver så fort jag har tid men just nu vill jag vara med pappa all tid han har kvar...










www.ellamarie.blogg.se 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0