Jag är så duktig :)

Då var man klar med religions läxan :P Har inte ens varit med på lektionerna :D.
Hallen är målad ser väldigt fin och fräsch ut :) men den ska torka och målas en gång tilll på måndag sen är det mitt rum och köket kvar. Måste tydligen tömma mitt rum och köket (min nya läxa jag fick av grabbarna (en grabb och en gubbe). :P
Då var man klar med religions läxan :P Har inte ens varit med på lektionerna :D.
Hallen är målad ser väldigt fin och fräsch ut :) men den ska torka och målas en gång tilll på måndag sen är det mitt rum och köket kvar. Måste tydligen tömma mitt rum och köket (min nya läxa jag fick av grabbarna (en grabb och en gubbe). :P Så nu blev det ännu mer att göra för mig men det ska nog gå bra :)
Blev visst ett inlägg till xD
Kramar

Ny dag..

Vaknade vid 8 idag tog det lugnt och sen fixade filip frukost. Grabbarna kom vid 9.30 så nu håller de på och slipa i hallen kanske blir klar idag? Mitt rum och köket börjar de med på måndag men de tar med sig dörrarna till garderoberna så de kan slipa bort tapeterna på dem och måla de :). Idag kommer som sagt mamma hit så ska försöka städa så gott det går eftersom allt från mitt rum ligger i vardagsrummet men kanske kan få filip att klippa gräset och diska.. Så jag kan plocka och kanske rengöra gallret på grillen för mamma vill grilla. Så Ikväll blir det grillade nötfärsspett och Lammkotlett(Tror jag det var) med bulgur och tzatziki :P. Ska även försöka göra klart religions läxan om buddismen och kanske börja om på arbetsmiljön.. Vi får se hur mycket jag hinner men skriver så snart jag har något att skriva om :) Nu blir det att lyssna på musik och spela wordfeud som filip fått mig att bli beroende av.. Sen ska jag duscha! Kanske till och med hinner duscha Cindy?
Kramar

Byggarbetsplats :P

Nu ser lägenheten nästan ut som en byggarbetsplats. Grabbarna har hunnit klart med Filips rum (men dock så tog de fel fondtapet) men snyggt blev det ändå! Nu är det "bara" hallen, mitt rum och köket ;). Kan ta bilder och lägga upp när de är klart nu är det inte så mkt att ta bilder på. En spacklad vägg xD och ett rum med bara en säng i mitten xD.
Ska snart laga mat blir kycklingfilé med klyftpotatis och bearnaisesås :P. Sen ska jag nog tömma lite från köket så det är klart ifall de vill börja imorgon redan annars så har man det gjort tills på måndagen så slipper man tänka på det i helgen. Mamma kommer imorgon det ska bli kul (får se hur lång tid det tar innan det blir tjafs :P, det lyckas ju alltid bli det mellan mig och mamma för vi är lika envisa båda två). Får god mat och hjälp med Cindy och allt annat här hemma. Hon ska även hjälpa mig fixa körkort får se hur det går. Ska bli skönt när alla rum är klara så man äntligen får upp de sista kartongerna!
Nej, nu ska jag ta och diska och laga mat börjar bli hungrig. Men stannar nog hemma imorgon med så jag blir helt frisk är ju nästan frisk men är fortfarande snuvig och har lite hosta så bättre att jag inte går för tidigt som jag brukar.. Skriver snart igen :) Kanske redan imorgon vem vet (eller ikväll) :D
Kramar

Det var väldans vad det ska vara svårt..

Jädrar vad svårt det är att blogga (tydligen) eftersom det var ett tag sen jag skrev. Vill skriva oftare men har inte mycket att skriva om. Men ska försöka (a). Jag har ju som sagt flyttat till Vimmerby nu och har bott här snart i 6 månader! Men jag trivs jättebra! Mamma ska flytta ner hit på fredag och bo här ett par månader :).
Cindy kanske ska få valpar men det lär vi få reda på när vi vart på ultraljudet 6 oktober. Skolan går jättebra men just nu är jag sjuk så har inte varit där sen förra veckan. Har inte ens varit på praktiken som jag däremot trivs jättebra med! Har även fått extra jobb där. Nu väntar jag på att Erik (min pojkvän) ska komma. Ska försöka att uppdatera mer så vi kanske hörs snart igen :)
Kramar

RSS 2.0