Valpar!

Har inte hunnit skriva något inlägg eftersom Cindy fick valpar inatt 23.39 kom första valpen och sista kom 01.45. Så har haft fullt upp med valparna. Det blev 5 stycken men 1 är väldigt liten väger endast 70g medan hans syskon väger runt 170-200g får se om han klarar sig men han verkar vara en kämpe och äter som han ska. Det blev 3 hanar och 2 tikar varav 1 tik jag ska behålla.. Men Cindy sköter de som hon ska tvättar de, värmer de och låter de amma.
För övrigt så har jag fått världens hosta så irriterande! Det är knappt man kan sova pga den och valparna så klart. Skulle åkt på bio och sett in time men hade en sån huvudvärk så jag ställde in det. Men tur var väl det för det var ju då valparna kom. Men kan ju ta det en annan gång på onsdag kanske? Imorgon ska jag jobba på Stadshotellet eftersom de behövde hjälp. De behövde hjälp imorgon, på onsdag och nästa helg (fre-sön) men kom på att mamma inte är här då (hon åker till stockholm över helgen) så då kan jag inte lämna valparna och Cindy såklart. Men det gör ju inget.
Nej, nu ska jag sova har inte fått sova något inatt men kan skriva imorgon om jag har tid ;-)
Kramar <3


Gardiner

Glömde lägga upp bild på mina fina gardiner :)

Sista praktikdagen

Idag gick jag som sagt upp 4 igen :) Dagen flöt på och vid 11 fick jag gå hem.
Min sista dag innan lovet och min ledighetsvecka.
Så imorgon är det skola igen får sovmorgon till 8 tänkte hinna duscha innan
jag går till skolan :D.
Köpte tyg igår och strök gardiner av det (har ingen symaskin så strök de med textiltejp),
riktigt snyggt blev det! Älskar verkligen min lägenhet den blir bara snyggare och snyggare.
Älskar verkligen att inreda den och köpa grejer hem ;).
Gick och la mig vid 19 igår så trött var jag men skulle ju upp tidigt.
Är så trött redan nu vilket är det negativa med att gå upp så tidigt för
då blir man trött vid 16-17 och somnar nästan men ska försöka hålla mig vaken.
Kanske fixar mina naglar så jag förlorar lite tid så kanske det är dags att sova sen. ;)
Gick med Filip till Coop och köpte granatäpple, satsumas och lite olika ostar m.m.
Så vi åt olika ostsorter med kex och smörgåsrån medans vi tittade på
kalle och choklad fabriken :)
Tänkte ta ett granatäpple om en stund. :)
Cindy går in i 8de dräktighetsveckan imorgon. Tiden går så fort! Det bara flyger fram
så nu dröjer det inte länge innan valparna tittar ut. :O
Nej, nu ska jag hitta på något att göra så jag inte somnar :P
Kramar <3<3

Morgonpigg

Gick upp kl 04 imorse och jag var förvånansvärd pigg..
Tog te och rostad macka till frukost. Praktiken idag gick snabbt och var ganska kul :)
Slutade vid 12 och gick då hem. Vid 15 tidenm gick jag till veronica och hjälpte henne att plugga.
Sen blev det middag hos oss och linn och jag gjorde havrebollar :) Nu ska jag ut med cindy
och sen blir det mitt stora feta syrianska bröllop.
Imorgon blir det att gå upp kl 04 igen :P
Hörs då :)
Kramar <3

Min lägenhet

Här kommer bilderna på min lägenhet (efter att de har tapetserat om :P)
Köket (fondvägg resten är målat i vitt)
Mitt fina nya glasbord :)
Filips rum
Mitt rum (med valphagen som står färdig :D)
Min fondvägg i mitt rum :)

Utekväll

Har haft lite för mig den här helgen :). I fredags var jag hemma och tog det lugnt och tittade på greys anatomy med filip. I går vaknade jag vid 8.30 för att åka till Kalmar med Erik och hämta ett bord jag köpte på blocket :) riktigt snyggt vart det börjar få riktigt snyggt i min lägenhet! När vi var där passade vi på att äta på subway (vad jag har saknat det!)och gå på ikea där köpte jag lite mer bestick och glas (behövs nu när vi har diskmaskin då det går åt) köpte även filtar, en klocka till köket och kuddar så Cindy fick de andra jag hade i vardagrummet :). Sen fixade jag mina naglar (igen, blir så lätt att man vill byta när man har allt hemma och kan göra det så har en design i typ 1 vecka sen byter jag :). Efter det fick jag skynda mig att fixa mig för att jag skulle till Sandra och dricka vin var riktigt trevligt faktiskt. Vid 23 tiden gick vi till chaplins och vid 0.40 tog jag en taxi hem :). Vaknade vid 10.30 rätt skönt att sova faktiskt men låg och drog i sängen och kelade med Cindy :). Annars har jag inte gjort så mycket idag mest tittat på tv och åt kåldolmar som mamma gjort :). Till frukost blev det te med bullar. Tänkte titta på min andra indiska film idag som jag inte har hunnit se än och sen blir det nog inte så mycket mer ska hinna se true talent och pan am ikväll. Sen blir det sova!! Ska upp vid 04 eftersom jag börjar 5.30 imorgon på praktiken och resten av veckan. Torsdag och fredag är det ju skola som vanligt och sen är det höstlov! Och en vecka ledigt till efter det eftersom jag tagit ledigt för att vara med Cindy och valparna (som borde ha kommit då). Ska ta lite bilder på lägenheten som jag tänkte lägga upp här :). Skriver mer imorgon kanske slutar ju 12 :D. Kramar <3<3<3

Nytt försök

Provar igen att blogga från mobilen så får vi se om det kommer upp den här gången. Jag färgade mitt hår igår och måste bara säga att jag älskar den nya hårfärgen sublime mousse från loreal,
så enkel att få i håret att det allt som allt tog 45 minuter att färga håret då räknar jag tiden det tog att lägga i färgen, verkningstiden (30 min) och tiden det tog att skölja ur den! Så skönt! Sen kom Veronica och hjälpte mig att lägga i slingor blev jättenöjd med mitt hår faktiskt. Praktiken idag var seg för det var så lite folk och lite att göra men var bara där 3 timmar 17.30-20.45..
Älskar verkligen att kela med Cindy kan ligga i flera timmar med henne i min säng och bara känna på hennes tjocka mage hur valparna rör sig så roligt och mysigt! Ibland kan man till och med se att de buffar på där inne genom att bara titta på magen.. Längtar tills de kommer vad kul vi ska ha :-). Inte lång tid kvar nu. Har redan börjar ta tempen på henne eftersom hon blivit tröttare och mer rastlös bättre att göra det tidigare än att vara oförberedd. ;-)
Men vi får se när de kommer jag gissar på 29 oktober :D och fyra valpar.
Imorgon är det skola och efter det ska jag göra pizza och gosa med Cindy ;-).
Ska hinna duscha imorgon bitti. Förresten det hade börjat spricka i köket och hallen i färgen som de hade målat så nu ska de sätta upp en tapet imorgon i köket snygg var den och i hallen så målar de. Hittade även ett jättesnyggt glasbord på blocket som jag eventuellt ska köpa om jag får skjuts ;-) kommer passa perfekt med tapeten i köket ;-)
Nej, nu ska jag sova ska upp vid 7.30 om jag ska hinna duscha :O
God natt!

Kramar <3


Bilden..


Serier

Kände inte för att gå upp ur sängen i morse så låg och drog ett tag innan jag var tvungen att gå upp och göra mig iordning till praktiken. Dagen gick väldigt fort var mycket att göra så säkert därför blir lika mycket att göra imorgon för det är danska lovet nu så ALV är öppet.. Men fick gå 1 timme tidigare för mamma smsa mig att hon var påväg så hon skulle komma in. Så tog och tittade på Rio när jag kom hem sen blev det lite tjafs men men.. Filip gjorde chicken bits med potatis gott :P. Tittade på Pan Am idag eftersom jag missade den igår glömde faktiskt totalt bort den konstigt nog jag som tjatat om att jag måste se den. Kom på att jag har fastnat för rätt många serier nu..
Måndagar kommer det bli Mitt stora feta syrianska bröllop (börjar idag)
Tisdagar har jag faktiskt inga (än xD)
Onsdagar Greys anatomy (om jag ser det brukar ju se från USA med filip på fredagar så vi är lite före :P), Och body of proof.
Torsdagar är det drömmen om ett barn (passar ju bra på mig :P får se om jag får som jag vill om ett barn innan jag blir 21?)
Fredagar och Lördagar har jag inget än heller :P Men bra är väl det..
Söndagar är det Pan am riktigt bra faktiskt!
Så 4 dagar av 7 tittar jag på serier..
Jag och mamma skrev ner lite saker till studenten och så och räknade på att det skulle sluta på ca:7100:-!!
Dyrt men men man tar bara studenten 1 gång i livet.
Imorgon ska jag till praktiken igen ska vara där vid 9 imorgon. Nu ska jag göra klart min tumnagel :) den gick av på praktiken medans jag bar disk och soppade m.m. sånt är lätt hänt på ett sånt jobb.. men som tur är kan man lätt fixa det själv. (Glömde förresten lägga upp en bild i förra inlägget som jag skrev så lägger upp den med det här..). Sen blir det att titta på Mitt stora feta syrianska bröllop :P
Kramar <3

Filmdag

Idag är det en ta det lugnt dag :P Igår var Eva här en stund så jag fixade hennes naglar. När hon gick så fixade jag mina naglar blev riktigt nöjd faktiskt, det blev vita med tidningstryck på lägger upp en bild i slutet av inlägget.
Senare på eftermiddagen/kvällen kom Veronica och Linn så vi slingade Linns hår. När vi var klara så fixade jag Veronicas naglar (en hade lossnat), medans vi gjorde det lyssnade vi på musik och drack sourz :P Gott :D
Vid midnatt tittade jag och Filip på source code som vi egentligen skulle sett i fredags men vi blev så trötta efter greys :), efter den gick jag och la mig för då var klockan 1.30. Sov ganske länge vaknade inte förens 10.30 av att jag råkade sparka till Cindy som pep till. Annars har jag inte gjort annat än att titta på film började med att se den lilla sjöljugfrun det var länge sen jag såg den och började gråta när hon gifte sig i slutet och sa till sin pappa att hon älskar honom då tänkte jag på min pappa :'(. Men sen blev det en till film och då blev det the blind side som jag precis såg klart. Sen tog jag och bytte om eftersom jag haft på mig pyjamas hela dagen ganska skönt faktiskt!
Men nu ska jag titta på en film till (remember me) innan vi ska till Eva och äta middag. Sen blir det att förbereda inför morgondagen då det är måndag som betyder praktik. Ska faktiskt slinga håret rött :P tyckte det blev snyggt och eftersom jag börjar få en rejäl utväxt så vill jag inte slita för mycket på håret genom att först färga den och sen slinga så tänker jag bara slinga håret så kanske det inte syns :P får se hur det blir men det blir till helgen tror jag :).
Mamma är fortfarande i västervik på sjukhuset men pratade med henne idag och det verkar vara bra där och de skulle hjälpa henne med en kontakt här i vimmerby så vi får se hur det blir :).
Men nu ska jag ta och titta på min film så jag hinner se klart den :) Måste ut med Cindy innan också :p
Kramar

Fredag

Dagen gick väldigt fort men det brukar mina fredagar gå eftersom jag inte har så många lektioner än så länge tills vi ska ha naturkunskapen senare i vinter. Efter skolan så hämtade jag filips paket och mötte upp honom sen gick vi till Öob och köpte en ram till mitt kennelnamns diplom och lite andra saker :). Jag ska kanske fixa Veronicas naglar ikväll och sen ska jag och filip titta på source code med lite grönsaker och dipp :P. Fick även hem mina stenar idag (äntligen tog bara 1 månad och 10 dagar) så imorgon ska jag fixa mina naglar med tidningstryck och stenar :D.
Jag och Erik är inte tillsammans längre för jag kände att jag har inte den tid som krävs för ett förhållande nu med valpar och allt annat jag vill göra och att mina känslor för honom inte är samma som det var i början. Så jag tyckte att det var bäst såhär men det betyder ju inte att vi inte kan vara vänner ändå.
Nej, nu ska jag hitta på något annat :) Imorgon blir det sovmorgon :)
Kramar <3

Onsdag...

Jaha då var det onsdag igen.. Tiden går verkligen snabbt! Imorgon blir det skola. Praktiken idag gick bra var trött men i slutet gick det bättre mer att göra då.. Fick 25:- i dricks :P. Lasse var tydligen här idag och fixade diskmaskinen skönt! Och Cindy blir bara rundare och latare.. Annars har det inte hänt så mycket var på apoteket och beställde avmaskningsmedel till de kommande valparna köpte även en "luftboll" till att blåsa i valparnas näsor för att få bort massa gegg efter förlossningen. Gick även till coop och köpte batteri till vågen som vi ska väga valparna på sen. Börjar få i ordning de mesta till valparna nu. Så nu kan de bara komma :). Gjorde även en lista på det jag vill ha i valppaketet jag ska skicka med valpköparna blev ganska mkt grejer ca 10-12 saker..
Det ska bli kul. Ikväll blir det nog att titta på greys och body of proof. Imorgon ska jag nog titta på premiären av drömmen om ett barn. Nej, nu har jag inget mer att skriva om men skriver mer så fort jag har ngt intressant :P
Kramar <3

Kväll...

Jaha, då har man varit på kvällspasset på praktiken och tiden gick ganska fort idag också rätt mkt att göra, mycket middagsgäster och många sålda öl pga sveriges em kval :). Sen var det skönt att komma hem och ta det lugnt ska ta och titta på tv snart och sen ta och sova :D. Imorgon blir det normala tider 9.30-15. Blev klar med min svenska presentation idag men är lite tveksam om jag ska ha musik eller inte men det får vi se. Tiden går så fort när man har praktik mån-ons dagarna i skolan går så fort då.. Förutom torsdagarna då jag bara har tråklektioner men men skolan kan inte bara vara rolig. Men annars har jag inte gjort ngt idag innan jag gick till praktiken har bara tagit det lugnt och sen gjort i ordning mig för att gå. BTW fick hem mitt diplom för kennelnamn idag!! Måste ta och rama in den och hänga upp :) Glad jag blev. Jag är såå duktig ska bli kul när valparna kommer längtar verkligen!
Men nu ska jag ta och lata mig i soffan lite och äta lite nötter sen blir det sängen! Blir så trött av att jobba kvällar..
Godnatt! Skriver nog mer imorgon :)
Kramar <3

Min dag..

Min dag började med att jag gick upp vid 8 tog det lugnt, åt frukost och gick ut med Cindy. Sen tog jag cykeln till praktiken och var där tills kl 15. Tiden där flöt verkligen på för det gick jättefort och innan jag visste ordet av det så var klockan 15 och det var dags att åka hem. När jag kom hem satte jag mig i köket och väntade på att regnet skulle sluta men det ville inte ge med sig. Så jag laddade ner 2 filmer (a cinderella story 2 & 3) och sen tog jag på mig ytterkläder och cyklade ner till ica och köpte lite grejer. Sen gjorde jag havrebollar som blev riktigt goda :P.
Och tittade sen på filmerna med mamma och bebisen :D. Alltså har jag bara tagit det lugnt såg precis klart på Medium.. Och har inte gjort läxorna som jag sa att jag skulle men kanske gör de imorgon? :P. Imorgon börjar jag inte förens 17 så jag har tid och en låång sovmorgon :) men slutar dock sent slutar vid 22. Men men det funkar ju.
Annars har jag inget planerat för morgon dagen så vi får se vad dagen har att ge mig. På torsdag kommer iallafall Ann hit och ska fixa sina naglar hon och Eva ska tydligen på modell för en dag så hon vill att jag ska göra iordning hennes naglar :) får se vad för roligt vi hittar på :). Men nu ska jag ta och byta och och bära in Cindy (hon har somnat i soffan hon sover ju hela dagarna nu för tiden min lilla tjockis :P)till mitt rum och lägga mig. Skriver nog mer imorgon om jag har lust :) Har förtillfälligt lust att blogga och jag tycker jag skött mig rätt bra hittills vi får väl se hur länge det håller i sig :P.
God natt!
Kramar <3
Ps mitt inlägg jag skrev igår kom tydligen inte upp men jag försöker lägga upp det imorgon det får vara en dag senare :P (Inte för att jag har några som läser bloggen men ändå)

What to do?

Vet inte riktigt vad jag ska göra men det löser sig väl?
Idag har jag inte gjort så mycket fick sova länge! Eva och Lasse ska komma förbi och äta middag och fixa diskmaskinen. I torsdags var vi på ultraljud med Cindy och det finns valpar så hon är beräknad 24 okt-2 nov beroende på när befruktningen tog veterinären tror det var sista parningen 1 sept då är de beräknade 29 oktober. Men vi får se Cindy har blivit tjock och rund och börjar bli väldigt gnällig och vill absolut inte bli lämnad själv då gråter hon :P. Vi tittade på 4:e avsnittet av greys anatomy igår älskar verkligen serien nu har den även börjat sändas på kanal 5 igen men i sverige är det ju 3 avsnitt efter så vi tittar på den från usa. Igår kom Erik och vi tittade på tv criminal minds (vi skulle se source code men den hackade bara på tvn och jag orkade inte sitta i Filips rum och titta) men den dög :). Sen åkte Erik hem och jag gick i princip och la mig nästan direkt så trött var jag! Jag behövde verkligen sova! Jag har börjat ge Cindy valpfoder nu och hon ligger mest och sover men det blir nog bättre när valparna kommer. Det ska bli kul. Men mycket att göra och mycket utgifter.
Nej, nu ska jag ut med Cindy och sen ska jag titta på massa filmer (poppers pingviner, smurfarna och spy kids 4) :P
Men skriver som vanligt när jag har något roligt att skriva om eller när jag har lust xD
Kramar <3

Nöjd!

Min balklänning kom hem idag tidigt tkr jag mkt tidigare än jag trodde. Men den passade jättebra! Och var jättesnygg är verkligen nöjd över den och inte var den dyr heller 736:- (varav jag betalde 36:- och mamma 700:- :) Mitt rum blev även klart idag och hallen och nu har de bara köket kvar :) Ska bli skönt att få allt klart så man får lite ordning och inte har alla möbler i vardagsrummet :). Kom hem vid 22.30 från praktiken och det var helt okej idag inte så mkt att göra som vanligt men lagom.. Imorgon blir det att jobba från 15-21 (eftersom jag har skola på torsdag). Och imorgon får jag faktiskt sova längre än till 7 byggarna kommer inte förens 10 så jag får sova :). Annars har det inte hänt ngt speciellt utan som vanligt vänta på att man ska jobba/praktisera. Nej, nu ska jag kolla lite på mina vanliga hemsidor och sen blir det sova! Behöver verkligen det! Men vi hörs när jag har något att skriva om :)
Förresten fick mitt domännamn idag! www.puppypaws.se så nu behöver jag bara be Filip att fixa hemsidan :)
Går verkligen framåt med min kennel och på Torsdag blir det ultraljud för Cindy så får vi se om det blir några valpar och förhoppningsvis kan de se ungefär hur långt gången hon är (om det är några)
Kramar

Lördag..

Idag väcktes jag av mamma som gick upp vid 7.30 -.- På en lördag sov även jättedåligt inatt. Men men, idag har jag inte gjort så mycket utan har tagit det lugnt. Lasse kom förbi med min diskmaskin och mitt vitrinskåp som jag tänkte fylla med mina glas och flaskor ;) men det gör jag imorgon. Eva skulle komma förbi imorgon kanske hinner fixa mina naglar men hur? Mamma har fortsatt och städa och lär väl fortsätta när renoveringen är klar. Mamma gjorde Taboule till mig och chicken bits med pommes till henne och filip. Har äntligen hittat vad albumet heter på den arabiska skivan som vi lyssnade på 2004 varje gång vi åkte bil med mamma :P Nostalgi :). Så lyssnar på den nu :). Har även sorterat alla mina nagelgrejer i en vagn med 4 hyllor som mamma skaffat och små grejerna i en box med massa små fack :). Nu ska jag ta och titta på film med mamma (Rumor has it på kanal5) och äta granatäpple och solrosfrön ;). Men jag skriver mer imorgon. Har blivit lite bättre på att uppdatera kanske har lärt mig?
Kramar

RSS 2.0