Faderskapsbekräftning och BVC

Idag vaknade vi vid 6.30 och tog det lugnt (Jaime ammades självklart också). Vid 11 hade vi tid på socialförvaltningen för att bekräfta faderskapet så det gjorde vi och det gick bra. 13.15 var vi på BVC sköterskan tyckte han var stark i nacken och han hade gått upp bra.
Vikt: 3660 g
Längd:53 cm
Huvudomfång: 37 cm
Vi var i västervik i onsdags och var på barnavdelningen för att få information om bröstmjölksdonation så lämnade lite prover och fick med mig en pump hem så jag ska börja ge överskottet av min mjölk till neonatal för förtidigt födda barn. Pumpar 1-2 ggr/ dag efter varje amning.
Idag var vi ute i det fina vädret och tog en promenad med barnvagnen så underbart mysigt. Skönt väder fortfarande lite kallt men varmt i den värmande solen nu kan snön gärna få smälta. Så det blir varmare och vi får vår och sommar nu. Har tröttnat på snön och vintern. Men nu är dagarna längre och ljusare så förhoppningsvis så smälter snön nu och hoppas att det inte ska snöa något mer.
Idag kommer Kicki och Jörgen (Min pappas faster och hennes man) och min farmor från stockholm hit och hälsar på. Vi ska äta middag tillsammans så det blir trevligt. Nu ska jag ta det lite lugnt och ha lite egentid medans min prins sover
Kramar <3

Kommentarer
Postat av: Emely Tuväng

Delta gärna i mina tävlingar:
http://emssan.blogspot.se/search/label/P%C3%A5g%C3%A5ende%20t%C3%A4vlingar

VECKANS BLOGG:
http://emssan.blogspot.se/2013/03/vinnaren-av-veckans-blogg-tavla-om.html

Om du inte gillar såna här kommentarer, så ber jag om ursäkt!!

Ha det bra! /Em

2013-03-21 @ 12:28:23
URL: http://www.emssan.blogspot.com
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Jisses vilken fin vagn! Och den lilla som ligger i vagnen också såklart :)

2013-03-21 @ 12:50:10
URL: http://dolphin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0